صفحة 1 من اصل 1 • شاطر
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه . |
رقم المشاركة : ( 1 ) | |||||||||||
| ******* 3كوبيات دقيق 2ملعقه لبن بودر نص معلقة كبيرة خل 2 ملعقه كبيرة خميرة وملعقه سكر ورشه ملح ومعلقنين زبده وكوبايه ونص ماء دافى الطريقه -------- اول حاجه هاندوب الخميرة مع السكر فى نص كوب ماء دافىء وننخل الدقيق ونضيفله الحليب البودر والملح نضيف المقادير على بعضها ونعجن نعجن كتيرو كويس لحد ما تبقى عجينه طريه لونها فاتح ونسيبها تخمر ساعه افردها واطويها رول ندهن القالب زيت ونحطها نسيبها تخمر ساعه ونص علشان تعلى وتنفش على لاخر ندخله بقى على فرن حااااامى على الرف الوسطانى بيحب الحراره الهاديه قرب مايدخل فى السوا ندهن وشه زيت علشان يلمع على مرتين عندما يخرج من الفرن يلف القوالب بفوطة ثم نايلون ثم فوطة أخرى لمدة ساعة تقريبا ويقطع ويقدم | ||||||||||
*=== (( ما يلفظ من قول إلا لديه رقيب عتيد )) ===* |
|