التسجيلالتعليمـــاتالمجموعاتالتقويممشاركات اليومالبحث


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه .





 
  
  

 
 رقم المشاركة : ( 1 )
عدد المساهمات : 62

تاريخ التسجيل : 09/11/2015

ضع إعلانك هنا



طبعا فيه وصفات كتير بنلاقيها ومن المكونات باربكيو صوص وأوقات مش بيبقى متوفر عندنا علشان كده جبتلكم وصفته فى البيت .سهله اوووى وطعمه فعلا حلو جدا وقريب من الجاهز وتبلت بيها فراخ مشويه فى الفرن كانت رائعه.اتكلمت كتير هههههه

المقادير :
بصله صغيره مفرومه ناعم اوى
فص توم مفروم ناعم اوى
2 معلقه كبيره زيت
1 معلقة شطه (اختيارى انا استعملت سويت شيلى صوص)
ربع معلقة صغيره ممسوحه بابريكا
ربع معلقة صغيره ممسوحه ملح
نص معلقة صغيره فلفل اسود
نص كوب كاتشاب
ربع كوب سكر بنى (ربع سكر أبيض عادى نحط عليه معلقة كبيره عسل اسود ونقلبهم سوا كويس اوى)
2 ملعقة كبيرة خل
3 معلقة كبيره مسطرده
2 معلقة كبيره ورشستر صوص (أو صويا صوص)

الطريقة :
فى طاسه نحط الزيت لما يسخن نحط البصل ونقلب دقيقتين وبعدين نحط التوم ونقلب دقيقه (عايزينهم بس يدبلوا) نحط الشطه والملح والفلفل والبابريكا ونقلب ثوانى وننزل ببقية المكونات ونقلب كويس اول لما تبتدى تغلى نهدى النار ونسيبها بالظبط ربع ساعه على نار هاديه مع التقليب حنلاقيه تقل نطفى ونسيب الصوص يبرد ونحطه فى التلاجه لمدة يوم قبل الاستعمال علشان الطعم يكون أحلى ومركز اكتر .
ممكن يقعد فى التلاجه شهر.الكميه دى تقريبا كوب الا تلت ممكن تضاعفت








استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة



*=== (( ما يلفظ من قول إلا لديه رقيب عتيد )) ===*

 
صوص الباربكيو Collapse_theadتعليمات المشاركة
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

©phpBB | انشاء منتدى | منتدى مجاني للدعم و المساعدة | التبليغ عن محتوى مخالف | آخر المواضيع