صفحة 1 من اصل 1 • شاطر
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه . |
رقم المشاركة : ( 1 ) | |||||||||||
| العجينة للفطيرة الواحدة: 2 كوب دقيق 2 معلقة صغيرة خميرة فورية أو قطعة خميرة بيرة بحجم عين الجمل 2 معلقة صغيرة سكر 1 معلقة صغيرة ملح كوب لبن دافئ للعجن 2 معلقة صغيرة زيت نباتى نحط المكونات كلها ع بعضها ونعجن ونسيبها تستريح وتخمر ف مكان دافئ الحشو: زى ما تحبى ممكن لحمة مفرومة معصجة او فراخ ...فراخ مخلية قطع ومتبلة ملح وفلفل وبصل بودر وثوم بودر وجوزة الطيب ومعلقتين زيت ومعلقة خل وبعدين شوحتها ف مكعبين زبدة ومعاها بصل جوانح وفلفل شرائح وملح وفلفل ...أو لحمة مفرومة عصجتها بصل وفلفل مقطع صغير خالص شوحته بزيت مع اللحمة المفرومة ومعلقة صلصة كبيرة وطماطم مقطعة صغير وملح وفلفل وجوزة الطيب نقسم العجينة جزئين نفرد جزء من العجينة ونحطه ف صينية مدهونة زيت ونحط عليها الحشو أنا حطيت معاها شرائح جبنة رومى وبعدين نفرد الجزء الثانى ونحطه ع الوش حطيت ع وشها جبنة شيدر ودخلتها الفرن ع حرارة 160 من 15 ل 20 دقيقة أو لحد ماتلاقى العجينة استوت طلعتها م الفرن وغطيت وشها بالجبنة الموتزريلا وفتحت الشواية عليها دقايق كدة وطفيت . وبالف هنا ليكم | ||||||||||
*=== (( ما يلفظ من قول إلا لديه رقيب عتيد )) ===* |
|