صفحة 1 من اصل 1 • شاطر
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه . |
رقم المشاركة : ( 1 ) | |||||||
| المدة حوالي ساعة و نص الصعوبة متوسطة عدد اﻷفراد 1 - 3 المكونات حوالى كيلو قطع دجاج فيليه مقطعة مكعبات متوسطة الحجم ( مقادير تتبيل الفراخ ) كمون - كركم - بابريكا - شطه - ملح ثوم مفروم ناعم - 1 معلقة كبيرة صلصة طماطم - زبادى - زيت زتون - خل - جنزبيل فلفل الوان او اخضر حسب المتوفر مقطع مكعبات بصل مقطع مكعبات طريقة عمل شيش طاووق فى كيس نخلط مكونات التتبيل كلها ونضع الفراخ ويفضل ان توضع بالتلاجة فترة نجهز اعواد الشيش طاووق ونبدأ نحط مكعبات من البصل والفراخ والفلفل لحد ما نجهز كل الكميه نرش شويه زيت على الشوايه او فى طاسه كبيرة تيفال لو الشوايه مش متوفرة نحط الفراخ ونقلبها على جميع الجهات حتى تكتسب اللون الدهبى | ||||||
*=== (( ما يلفظ من قول إلا لديه رقيب عتيد )) ===* |
|